Marmertafel.nl

Conversie verhogen

Klant tekst: De meest bijzondere marmeren tafel voor jou op maat gemaakt? Daar zijn we steengoed in. We werken rechtstreeks samen met groeves en Italiaanse ‘scalpellini’, en produceren jouw duurzame tafel van de hoogste kwaliteit. Wie is Marmertafel.nl De oorsprong van marmertafel.nl ligt in de polder onder de rook van Amsterdam. Ruim 10 jaar maken we met passie voor natuursteen de mooiste projecten voor ’s Lands bekendste architecten. Daarnaast maken we de meest uiteenlopende marmeren tafels om ons enthousiasme voor dit materiaal over te brengen naar een zo groot mogelijk publiek. Bekijk ons portfolio voor een impressie van wat we allemaal kunnen.
De website van Marmertafel.nl is gebaseerd op het Shopify platform in combinatie met een aantal krachtige apps. Dit zorgt voor een krachtige basis binnen het bedrijf, voor zowel de mogelijkheden tot B2B als B2C verkoop.

Studio Vesper heeft geholpen de webshop van Marmertafel.nl naar een volgend niveau te brengen. Dit hebben we gedaan door een aantal doordachte conversie verbeteringen door te voeren in de webshop om de afreken-flow voor de klant te verbeteren. Ook hebben we samen met de klant gekeken naar de mogelijkheden tot het koppelen van alle social media platforms en de beschikbare advertentieplatformen zoals Google Ads en Facebook Business.

Naast het verbeteren van de conversie heeft Studio Vesper ook geholpen met de eerste aanzet voor de advertentie campagnes, gedraaid via zowel Instagram als Google Shopping.
Bezoek de website:
marmertafel.nl

“Studio Vesper heeft ons naar een next level geholpen. Een duw in de juiste richting, zonder gedoe, zonder ingewikkelde stappen met een mooi resultaat.