Lekkage Events

Creatief en Speels

Lekkage Events is een creatief en veelzijdig evenementenbureau gevestigd in Amsterdam. Wij stromen over van passie voor ieder evenement.
Onze evenementen zijn eigenzinnig, van rauwe clubavonden tot creatieve festivalconcepten. Wij verhuren professionele audiovisuele apparatuur en podiumtechniek voor ieder evenement. Elke organisator van een evenement kan rekenen op onze hulp en expertise. Wij begrijpen als geen ander het gevoel wanneer jij jouw perfecte evenement tot bloei ziet komen. Wanneer je dat geheime lachje niet kan verbergen, als jouw vrienden, familie of gasten zich compleet laten opgaan in het moment. Het creëren van die speciale momenten, herinneringen en ervaringen is onze passie!
Klinkt goed! Maar ehhh, Lekkage Events? Wat een gekke naam… 🤔
Haha, ja daar zijn wij het eigenlijk wel mee eens! Af en toe krijgen wij nog wel eens een aanvraag om een leiding te komen vervangen… Maar dat is toch niet echt ons beroep!
5 jaar geleden organiseerde wij ons allereerste evenement, een openlucht-feestje in de ‘waterleidingduinen’ van Overveen. Oftewel ‘De Grote Lekkage’. En dat bleek het begin van een mooi avontuur! Wil je meer weten over dat eerste feest en hoe wij nu hier beland zijn? Neem dan zelf de leiding om meer te weten te komen over onze doldwaze avonturen.
De website van Lekkage Events is gebaseerd op het WordPress platform in combinatie met het krachtige WooCommerce platform. Dit zorgt voor een creatieve basis binnen het bedrijf, voor zowel de mogelijkheden tot een speelse bewegelijke uitstraling en het uitbreiden aan de E-commerce kant. Studio Vesper heeft de website van Lekkage Events ontwikkeld op basis van dit solide systeem waarbij de mogelijkheden tot koppelen eindeloos zijn. Aanvullend het Studio Vesper geholpen bij het creëren van een gave bewegelijke website, met veel onverwachte elementen.
Bezoek de website:
lekkage-events.nl

“Studio Vesper zorgt voor een doorlopende online en offline steun en was voor ons bedrijf de perfecte combinatie van ontwikkeling, advies en creativiteit.