Bellamy Gallery

Rots in de branding

Bellamy Gallery doet het nét even anders. Stelt andere prioriteiten. Maakt mooie basisartikelen, die zich moeiteloos laten combineren met de rest van je garderobe. Alles is van hoge kwaliteit en heeft een zekere mate van tijdloosheid. Feel-good items, waarvan je weet dat ze je goed staan, en dat ze goed doen. Don’t buy more, buy better, is ons motto. En met onze key-pieces kun je alle kanten op!
De webshop van Bellamy Gallery is gebaseerd op het Shopify platform. Dit zorgt voor een stevige basis binnen het bedrijf, voor zowel B2C als B2B. Studio Vesper heeft de webshop van Bellamy Gallery ontwikkeld op basis van dit solide platform waarbij de mogelijkheden tot koppelen eindeloos zijn. Aanvullend is de transfer van het oude POS systeem VendHQ naar het gloednieuwe POS systeem van Shopify succesvol verlopen en geheel doorgevoerd in de diverse winkels.
Bezoek de website:
bellamygallery.com

“Studio Vesper zorgt voor een doorlopende online en offline steun en is voor ons bedrijf de perfecte combinatie van ondersteuning, consulting en innovatie.