Abeauw.com

Kijk mam, zonder handen.

Eigenaresse Abeauw.com: ”Afgelopen maart was ik in Thailand met mijn gezin. We verbleven op Bottle Beach en ontmoetten er een stel uit Duitsland, zij was prachtig en had een cord case om. Ik had zoiets niet eerder gezien en terwijl zij me vertelde dat iedereen in Berlijn ermee rond liep, wist ik al meteen: die MOET ik ook. Terug in Nederland ging ik op zoek naar de case. Maar ik kon ze niet vinden. Niet in de winkels en ook niet online. Ik liet het rusten, maar kreeg het toch niet uit mijn hoofd. Dus liet ik er een maken, eenmaal om kreeg ik het ene na het andere compliment en de vraag waar je ze kunt kopen. Ik voelde aan alles: hier moet ik mee aan de slag. Ik ben op zoek gegaan naar een leverancier, heb eindeloos het materiaal getest én mijn eerste webshop gebouwd. Zodat jij en de rest van NL ook aan de cord case kan.”
De nieuwe webshop van Abeauw.com is gebaseerd op het Shopify platform. Studio Vesper heeft de nieuwe website van Abeauw.com ontwikkeld op basis van dit solide platform waarbij de mogelijkheden tot koppelen eindeloos zijn. Zij maken onder andere met succes gebruik van oa Google Shopping, Instagram & Facebook business tools.
Bezoek de website:
abeauw.com

“Studio Vesper was very personal in their approach and delivered a great experience in helping us with the connections between different platforms and our webshop.